hackalem
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

iPhone'a yeni işletim sistemi geliyor

YazarMesaj
Mavinin Türküsü
MoDeRaToR
MoDeRaToR
Mavinin Türküsü

Aktiflik :
iPhone'a yeni işletim sistemi geliyor Left_bar_bleue0 / 3000 / 300iPhone'a yeni işletim sistemi geliyor Right_bar_bleue

Seviye :
iPhone'a yeni işletim sistemi geliyor Left_bar_bleue0 / 3000 / 300iPhone'a yeni işletim sistemi geliyor Right_bar_bleue

ReP : 370

iPhone'a yeni işletim sistemi geliyor Secilm10
iPhone'a yeni işletim sistemi geliyor Secilm10

Erkek

iPhone'a yeni işletim sistemi geliyor Empty
MesajKonu: iPhone'a yeni işletim sistemi geliyor   iPhone'a yeni işletim sistemi geliyor I_icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 11:22 am

Apple'ın popüler telefonu iPhone'un 3.0 kodlu mobil işletim sistemi güncellemesinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen yeni sürüm 3.1 versiyonu için SDK yayınlandı.

iPhone'a yeni işletim sistemi geliyor Iphone31haberici

Yazılımcıların gerekli geliştirmeleri yapabilmeleri için gerekli olan SDK (Software Developer Kit) Apple tarafından yayınlandı. 3.1 kodlu SDK'da bir dizi yenilik de bulunuyor. Bunlar arasında geliştirilmiş video düzenleme ve aplikasyon entegrasyonu, sesli komut özelliği ile Bluteotooth'ta bulunan bazı hataların giderilmesi bulunuyor.

SDK ile birlikte geliştiriciler için bir de Beta versiyon bir işletim sistemi yayınlandı. Yapılan düzenlemeler bu işletim sisteminde test edilebilecek. SDK ve Beta işletim sistemi sadece yazılım geliştirenler tarafından kullanılıyor.

iPhone'a yeni işletim sistemi geliyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Süper akıllı evler geliyor
» Ubuntu'nun yeni hedefi sistemi 10sn'de açmak
» 3 çekirdekli amd işlemci geliyor
» PlayStation telefon geliyor
» Xbox ölüyor, Natal geliyor!