βάγ-ЌύяάŁ
Aktiflik : Seviye : Mesaj Sayısı : 402
ReP : 2147483647
YeR : ' İm Seni......
| Konu: Bilgisayarınızı Hızlandırmanın Yolları C.tesi Şub. 13, 2010 11:46 am | |
| Bilgisayarınızı Hızlandırmanın Yolları
1)Masaüstüne SağTıkla-Ozellıkler-Tema-Windows Klasık. 2)Masaustune SagTıkla-Ozellıkler-Ekran Koruyucusu-Yoq-UyguLa 3)Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Sistem-Gelişmiş-Performans Ayarları-En Iyı Performans ıcın AYarla Kutusunu Isaretleyın. 4)Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Sistem-Hata Bıldırımı-Hata Bıldırımını Dewre Dısı Bırakın. 5)Başlat-Ayarlar-Denetim MAsası-Sistem-Donanım-Aygıt Yonetıcısı-IDE ATA/ATAPI Denetleycileri-Sagtus Ozellıkler-Birincil Ve İkincil IDE Kanallarına SAgTuş-özellikler-Gelişmiş Ayarlar-Aktarım Modlarını DMA Kullanılabılıorsaya Getır.Eger Oleyse Dokanmanıza Gererk Yoq. 6)Başlat-Ayarlar-Denetım Masası-Sistem-Uzak-Bu BIlgısayarın Uzaktan Yardım Almasını Kapat SEcenegını Tıklayın. 7)Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Sistem-Otamatık Guncellestırmeler-Otomatık Guncellestırmeyı Kapat Secenegını Tıklayın. 8)Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Sistem-Sistem Gerı Yukleme-Butun Suruculerın Sıstem Gerı Yuklemesını KApat Secenegını TIklayın Ve Kapatın. 9)Başlat-Ayarlar-Denetım MAsası-Klasor seceneklerı-Cewrımdısı DOsyalar-Cewrımdısı Dosyaları ETkınlestır Secenegını Kaldırın. 10)Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Windows Guwenlık Duwarı-Kapalı(Önerılemez)Secenegını Isaretleyın. 11)Başlat-Ayarlar-Denetım Masası-Tarih VE saat-İnternet Saatı-Bir İnternet Saat Sunucusyla Esıtle Secenegını Kaldırın. 12)Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Kullanıcı Hesapları-Kullanıcıların Oturum Acma ve Kapama Seklını degıstır-Hızlı Kullanıcı Degıstırme Sımgesını Kaldırın. 13)Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Guc Seceneklerı Ozellıklerı-Guc Duzeyı-HerZaman Acık Yapın 14)Başlat-AYarlar-Denetım Masası-Ses Efektı VE Ses AYgıtları-Ses Efektı-Program Olaylarından Wındows Secın Ve SEs Duzeyındende Sessız secenegını Secın VE Farklı Kaydet Dıyıp Bı Isımle Kayıt Edın. 15)Başlat-Ayarlar-Denetim MAsası-Gorew Cubugu Ve Baslat Menusu-Etkın Olmayan Sımgelerı Gızle Secenegını Kaldırın-Baslat Menusu-Klasık Baslat Menusu Tıqlayın. 16)Başlat-Ayarlar-Denetım Masası-Guc Seceneklerı Ozellıklerı-Hazırda Beklet-Haızrda BEkletmeyı Etkınlestır kutusunu Kaldırın. 17)Masaustu SagTus-Özellikler-Masaustu-Renk-Siyah Yapın.-MAsaustunu ozellestır E Tıklayın-Masaustu Temızlık Sıhırbazını 60 Gunde Bır CAlıstır Secenegını Kaldırın | |
|