βάγ-ЌύяάŁ
Aktiflik : Seviye : Mesaj Sayısı : 402
ReP : 2147483647
YeR : ' İm Seni......
| Konu: MSN Random Message 1.0 İndir C.tesi Şub. 13, 2010 2:19 pm | |
| MSN Random Message 1.0 Tanıtım:Üreticinin Açıklaması:MSN Messenger'in " Ne dinliyorum?" özelliğini kullanarak rasgele ya da sıralı mesaj gösteriyor. Her bir satır için 75 karakteri geçmemeye dikkat ediniz. Gerçi geçseniz bile buna program vermeyecektir. MSN'in bağlantıyı kesmemesi için programın kullanım süresini 60 saniyeden düşük tutmayınız. Buna benzer bir uygulama da MSN PLUS ta bulunmaktadır. Önemli UYARILAR:MSN'nin " Ne dinliyorum?" özelliğini açmayı unutmayınız. Açık değilse programın işlevleri çalışmayacaktır. NOT:Tam anlamıyla bedava olan kullanıcı dostu bu mini programı sadece bilgisayarlar da kullanınız. Beklenmeyen bir durum oluştuğunda aşağıda ki e-posta adresinden benimle iletişime geçebilirsiniz. Diğer programımı denediniz mi? Denemediyseniz [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hepinize kolay gelsin... Sürüm : 1.0 Boyut : 464 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Kemal BAYAT [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|